Вече четвърти ден са затворени възлови точки на движение в

...
Вече четвърти ден са затворени възлови точки на движение в
Коментари Харесай

Четвърти ден са блокирани възлови пътни артерии в Старозагорско

Вече четвърти ден са затворени основни точки на придвижване в Стара Загора, блокирана е автомагистрала „ Тракия “. Причината е митинг на миньори и енергетици. Ограничено е прекосяването през прохода Хаинбоаз в региона на село Гурково, детелината на автомагистрала „ Тракия “ към Стара Загора и Хасково на 208-и километър и основния път София- Бургас, заяви Българска телеграфна агенция.

Вчера протестиращите не одобриха поканата на министър-председателя акад. Николай Денков. И настояха за изключително съвещание на Министерския съвет, като в него да има една точка, а точно евакуиране на импортираните териториални проекти. Te желаеха оставката на енергийния министър Румен Радев. „ Срокът за внасяне е спазен в Европейска комисия, в този момент желаеме да бъдат поправени и да бъдат нанесени нашите претенции “, споделиха пред Българска телеграфна агенция от локалния профсъюз на КНСБ в Топлоелектрическа централа 2.

Премиерът Николай Денков да заповяда на митинга и да даде предложенията си. Това сподели пък президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов на митинга на миньорите и енергетиците на автомагистрала „ Тракия “. „ Така желаят сътрудниците и аз също мисля, че по този начин е по-добре “, разяснява той.

Имаме потребност от единодушие по какъв начин да се развие енергетиката, учредено на действителни обстоятелства, не на политически измислици, съобщи през вчерашния ден министър председателят Николай Денков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР