Вече час голям пожар гори в град Горна Оряховица. При

...
Вече час голям пожар гори в град Горна Оряховица. При
Коментари Харесай

Голям пожар гори в Горна Оряховица

Вече час огромен пожар гори в град Горна Оряховица. При неразбираеми условия са се запалили икономически постройки и къща.

И все още три противопожарният автомобила гасят. Силният вятър в допълнение затруднява гасенето, защото в допълнение разпалва пламъците, оповестява Нова тв.

``
реклама

Пожарът е зародил в краен квартал, прочут с компактното си ромско население. В стопанските постройки на Атанаска са изгорели един кон и едно магаре, по информация от пострадалата. Огънят е обхванал и прилежаща къща, в която живеят трима души.

Кметът на града инж. Добромир Добрев е на място и към този момент е обезпечил обществено жилище за фамилията останало без дом. В разследване на гасенето над целият град се стеле пушек и остра задушлива миризма. Правят се и замервсния за чистотата на въздуха.

Местните допускат, че провинен е мъж от квартала, който е горил кабели, с цел да ги съобщи ма вторични първични материали.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР