Вече близо седмица измина от невероятния десети триумф на Новак

...
Вече близо седмица измина от невероятния десети триумф на Новак
Коментари Харесай

Френски журналист: Джокович винаги преиграва и това отблъсква хората от него

Вече близо седмица измина от невероятния десети успех на Новак Джокович в Мелбърн. Сърбинът беше напът да се отдръпна от шампионата, откакто получи контузия в региона на лявото бедро и самият той признава, че не би рискувал здравето си, в случай че не ставаше въпрос за конкуренция от Шлема, само че в последна сметка Джокович стисна зъби и съумя да пребори конкуренцията, с цел да се поздрави с 22-ри " мейджър " трофей, изравнявайки се с Рафаел Надал на върха по този индикатор.

Изглежда не всички обаче повярваха във опцията сходно нещо да бъде реализирано с контузия и италинската легенда Адриано Паната даже си разреши обществено да упрекна Ноле в преструване, а позицията на Тони Надал не беше доста по-различна. За сходно нещо намекнаха и някои от сътрудниците на Джокера, измежду които бяха Тейлър Фриц и Алекс Де Минор, а през днешния ден описът се разшири с още един човек, тъй като френският публицист Беноа Майлин също не пропусна да изрази своите подозрения по отношение на истиността на травмата, която измъчваше балканеца в Мелбърн.

" Има едно нещо, което не ми дава успокоение. През цялото време Новак обясняваше по какъв начин не е изпитвал нещо сходно и надали не всеки един миг чакахме да припадне на корта, а внезапно излиза на церемонията по награждаването с яке, на което е бродирано цифрата 22. Значи тази купа въпреки всичко не е била толкоз непредвидена? Не мога да допускам на думите му, че не е знаел за съществуването на тази дреха. Помним какво се случи против Фриц преди две години, когато вълшебен възкръсна в петия сет и още веднъж слушахме същите неща. Той постоянно желае да сътвори някаква драма към себе си и да преиграе в дадена обстановка, с цел да притегли внимание и това отблъсква хората от него. Имам възприятието, че всичко при този човек е изиграно и липсва всякаква доза откровеност " - споделя един от най-опитните хора в редакцията на L`Equipe.

Припомняме ви, че през вчерашния ден Крейг Тайли описа по какъв начин сърбинът е играл с 3-сантиметрово скъсване в подколенното сухожилие, а напълно скоро се чака самият Джокович да разкрие повче елементи към травмата си.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР