Вече бившият шеф на испанския футбол Луис Рубиалес даде първото

...
Вече бившият шеф на испанския футбол Луис Рубиалес даде първото
Коментари Харесай

Бившият шеф на испанския футбол: Бих целунал и мъжки национал

Вече някогашният началник на испанския футбол Луис Рубиалес даде първото си изявление, откакто преди 2 дни хвърли оставка поради Целувкагейт.

Един от най-одумваните хора в света в последните седмици избра да направи това пред Пиърс Морган - публицист, прочут като душеприказчик на спортни звезди в тежка обстановка, като точно той бе човекът, пред който се изповяда Кристиано Роналдо, когато имаше проблеми в Манчестър Юнайтед.

Рубиалес продължи да упорства, че абсурдът с целувката към Джени Ермосо след продобиване на международната купа е мощно пресилен.

И акцентира, че би целунал и мъжки футболен национал, в случай че Испания завоюва международната купа.

Подалият оставка шеф приказва и за още един неприличен жест - при награждаването той се хвана за мъжкото си достолепие, освен това - пред краля на Испания Фелипе.

Рубиалес също по този начин даде да се разбере, че е получил поддръжка в дните след раздухването на абсурда и съжалява, че обстановката е била преекспонирана до такива чудовищни размери.

Ето какво показа скандалният футболен ексшеф:

" Намеренията ми към Джени Ермосо бяха благородни и 100% несексуални. Това беше миг на благополучие, на обединение. Ситуацията се вади от подтекста. Без подозрение щях да направя същото, в случай че мъжкият народен тим беше спечелил Световната купа. Правил съм го, когато бях състезател, и то за повече от две десети от секундата. Ясно е, че не съм бил прав и го споделих през цялото време. Просто бяхме доста разчувствани всички, това са естествени човешки страсти. Нямаше никакъв предумисъл или полов подтекст, просто жест на благодарност.

Колкото до другия неприличен жест - от него се срамя много повече. Нямам опрощение. Просто във футбола има сходен израз на наслада и той бе ориентиран към треньора на тима, не към футболистките или формалните лица. Съжалявам, че се случи пред кралското семейство и сервирам извинения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР