Вече бившият селекционер на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев

...
Вече бившият селекционер на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев
Коментари Харесай

Петев тъгува: Не знам кой ме освободи и защо!

Вече някогашният селекционер на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев гостува в най-популярното предаване в страната " Централен дневник " по FACE TV.

Пред водещия Сенад Хаджифейзович родният експерт призна, че е останал сюрпризиран от решението договорът му да не бъде възобновен, само че го приема и е сигурен, че Господ ще го награди в бъдещите му планове, тъй като е работил честно и отдадено.

" Не знам кой ме освободи и за какво! Борих се като лъв, с цел да трансформира облика, който беше първоначално. Създадохме фантастична атмосфера с играчите и по тази причина постигнахме резултата в Лигата на нациите! Гордея се с това, което направихме! Бях сюрпризиран от това, което Съюзът направи, само че не зависи от мен и не ми се случва за пръв път ", сподели Петев и добави:

" Говорих с Вик Желкович. Той ми сподели, че договорът ми няма да бъде възобновен и ще се търси ново лице с нова сила. Не попитах за какво... решението си е решение. Благодарих му за съдействието и отново споделям: Гордея се с всичко, което направих! Всички знаем какво се случи първоначално... Не знам кой беше по-лош тогава - коронавирусът или аз! Останах обаче, тъй като от една страна имах вяра, че с тези играчи мога да реализира резултат, а от друга, тъй като нямах право да оставя в сложен миг индивидът, който ме е поканил. Аз съм подобен ", сподели още Петев.

Водещият опита да предизвика треньора да разкрие нещо за намесата на политиката в ръководството на футбола в Босна, само че нашият експерт няколко пъти повтори, че не може за вземе отношение по нещо, с което не е наясно. Той бе безапелационен, че никой не му се е бъркал при избора на футболисти. Призна, че е имал разнообразни рекомендации, само че решението постоянно е било единствено негово. Петев бе безапелационен, че е чувствал поддръжката на най-големите звезди в състава си. Той пожела триумф на новия селекционер Фарух Хаджибегич и на играчите по пътя към присъединяване на Евро 2024.
 Официално: Ивайло Петев към този момент не е селекционер на Босна и Херцеговина
Официално: Ивайло Петев към този момент не е селекционер на Босна и Херцеговина

Мястото му се заема от една от локалните митове Фарук Хаджибегич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР