Вече бившият нападател на Левски Найджъл Робърта сподели, че напуска

...
Вече бившият нападател на Левски Найджъл Робърта сподели, че напуска
Коментари Харесай

Робърта: Фен съм на Левски, някой ден мога да се върна

Вече някогашният нападател на Левски Найджъл Робърта показа, че напуща клуба със смесени усеща. Нидерландецът завърши прехвърлянето си в американския Ди Си Юнайтед и се трансформира в петият най-скъп футболист в историята му.

„ Тръгвам си със смесени усеща. Щастлив съм, че направих този трансфер. Това е идната стъпка в моята кариера. Имам положителни връзки със всички тук. Не беше елементарно да взема това решение, само че мисля, че това е вярното решение за моята кариера. Пожелаха ми триумф, а аз им пожелах шанс. Ще виждам мачовете, ще бъда с тима. Оставам почитател на Левски”, разяснява Робърта в изявление за предаването "Домът на футбола " по DIEMA SPORT.

Ето какво сподели още той:

„ Досега сезонът беше доста сложен за нас. Никой не го е очаквал. Дано момчетата продължат да играят като в последните мачове. Ще вземат доста точки. Когато пристигнах в България нещата бяха разнообразни. За първи път излязох от Нидерландия. Приеха ме добре и харесах София незабавно. Това е нещото, което ще ми липсва.

Винаги съм бил убеден в моите благоприятни условия. Работя крепко и знам, че нещата все в миналото ще се получат. Започнах да въвеждам и това бе добре за Левски. Надявам се, че нещата ще продължат по този начин.

Моята кариера стартира във Фейенорд, само че тук построих нещо друго. Научих се какво е мъчно. Научих се какво е да бъдеш значим за тима. Това ме създадем по-добър.

Беше мъчно решение поради нещата, които построих тук. Обичам Левски и не беше

Отношенията ми с всички в Левски бяха разнообразни. Не съм непосредствен с всеки, само че с множеството имахме нещо общо. Не приказвам, че сме били най-хубави другари.

Валери Божинов е добър човек. Той носи духа на тима и държи момчетата будни. Бяхме съперници, само че постоянно съм се опитвал да правя своята работа на терена и треньорът да взема решение. Надявам се да продължа да се развъртвам и да бъда значим състезател, както бях в Левски.

Не желая да приказвам за числа, тъй като най-после нещата стават по различен метод.Моята работа е да отбелязвам и ще се опитам да вкарам допустимо най-вече. В бъдещето всичко е допустимо, Левски постоянно ще остане в сърцето му. Ако вратата за мен в Левски е отворена, може да стане някой ден. Аз обичам Левски и желая да кажа на почитателите „ Благодаря и единствено Левски”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР