Вече бившият мениджър на и легендарен нападател на клуба Оле

...
Вече бившият мениджър на и легендарен нападател на клуба Оле
Коментари Харесай

Солскяер с насълзени очи за сбогом с Юнайтед: Добър екип сме

Вече някогашният управител на и именит нападател на клуба Оле Гунар Солскяер приказва след раздялата с " алените дяволи ". Накрая той стана по-емоционален и очите му се насълзиха, само че призна, че има вяра в досегашния му асистент Майкъл Карик, който най-малко краткотрайно поема отбора, както и че ще продължава да следи клуба и да му стиска палци.
" За клуба, за почитателите, за играчите, за щаба... желаех да създадем идната стъпка и да се борим за купата, да печелим титли. Ще има доста публицисти, които ще ми желаят изявленията, само че няма да давам никакви. Тръгвам си през предната врата, тъй като мисля, че всеки знае, че дадох всичко на този клуб.
Този клуб значи всичко за мен, дружно сме добър екип, само че за жалост не можах да реализира нужните резултати и е време за мен да се отдръпна. Много съм горделив от престоя си. Разбира се, това е от нещата, за които мечтаеш в живота си. Когато си бил състезател, по-късно треньор на запасите, идващото е единственото, което не си правил и става огромната фантазия - да си ментор на първия тим, което към този момент съм сторил. За мен бе приятност от първата до последната минута.

Първо желая да благодаря на борда и на притежателите, че ми дадоха опцията, зашото не е за всеки. Чувствам се поласкан и фаворизиран. Надявам се, че съм оставил клуба в по-добро положение, в сравнение с го заварих. Направих отлични другарства, възвърнах остарели такива. Феновете бяха невероятни - от първия ден в Кардиф до през днешния ден. Ще се забележим още веднъж с тях " - съобщи Солскяер.
Ето и какво показа за Карик: " Майкъл Карик ще бъде отпред против Виляреал. Майкъл, имам голямо почитание към него, обичам го. Ставам прочувствен, тъй като той е на топ равнище. Ще са добре, ще се оправят. Ще ги виждам и ще ги поддържам ".
" Червените дяволи " записаха серия от слаби резултати и още по-слаба игра, а последният случай бе провалянето с 1:4 от Уотфорд. Дори се появи информация, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР