Вече бившият футболист на Челси Еден Азар публикува специално обръщение

...
Вече бившият футболист на Челси Еден Азар публикува специално обръщение
Коментари Харесай

Азар се сбогува трогателно с Челси

Вече някогашният футболист на Челси Еден Азар разгласява особено послание до почитателите на клуба, с цел да се сбогува с тях. Белгийският национал официализира прехвърлянето си в Реал Мадрид, само че не пропусна да се върне към всички незабравими мемоари с екипа на Челси и да пожелае бъдещи триумфи на " сините " от Лондон.

" Сега към този момент знаете, че преминавам в Реал. Не е загадка, че от дете мечтаех да играя за този клуб. Стараех се с всички сили да не се разконцентрирам в комплицирания интервал, изпълнен със клюки и нараснало внимание от страна на медиите, изключително в последните шест месеца. Двете управления към този момент се договориха. Надявам се да разбирате, че съм задължен да отворя нова страница - по този начин, както и все от вас, когато получи опция да сбъдне фантазията си ", написа на страницата си във Фейсбук Азар.

" Да напусна Челси е най-важното и най-трудно решение в кариерата ми. Сега е моментът публично да заявя: любувах се на всеки момент в Челси и в никакъв случай не съм се замислял за трансфер в различен клуб. Пристигнах, когато бях на 21 години. Тук, дружно с всички вас, израснах като мъж и като футболист. Благодарение и на вас станах капитан на националния тим на Белгия. Разбира се, имаше и сложни моменти - освен за мен, само че и за отбора, само че това е футболът ", продължи 28-годишният белгиец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР