Вече 45 дни и няма шанс да бъдат по-малко от

...
Вече 45 дни и няма шанс да бъдат по-малко от
Коментари Харесай

45 дни без вакси-сертификат – пенсионирайте М. Константинов, защото Информационно обслужване не рабо - slava.bg

Вече 45 дни и няма късмет да бъдат по-малко от 50 , както разбрах от следващия контакт с, където Същата, в която стотици хора от личния състав заявиха тези дни, че си желаят остарялото управление – било супер професионално и какво като фалшифицирало 14 протокола на борда за харченето на над 30 млн. лева, а общото е потрошило 498 млн.лв. под игото на Костадин Ангелов – Боткоса, тъща му и тяхното обграждане при рушащи се здания и междинна лекарска заплата от 1200 лева
Е, таман промяната на управлението беше последният мотив за оправдаване на. Предпоследно, на 25 май – месец и 2 дни след втората ми доза, се разбра, че в РЗИ объркали и 2-те дати на имунизация.
Над 5000 са единствено в София случаите като моя на комплицирани, закъснели и неполучени документи за имунизация в страна, похарчила над 2 млрд.лв. за е-управление, което би трябвало да значи, че се получават мигновено. Такива са данните на Здравното министерство. В цяла България са най-малко 5 пъти повече.
Този път от Александровската болница „ изплюха камъчето”, че освен РЗИ, а и Информационно обслужване носи виновност за объркването на данните и забавянето на самия документ.
Напомням, че на тази компания, ръководена от видния мъдрец и коментатор по...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР