Вече 40 години Microsoft помага на неправителствения сектор с достъпни

...
Вече 40 години Microsoft помага на неправителствения сектор с достъпни
Коментари Харесай

Microsoft продължава подкрепата за НПО в България


Вече 40 години Microsoft оказва помощ на неправителствения бранш с налични технологии
(снимка: Microsoft)

През последната година Microsoft поддържа 19 организации с нестопанска цел (НПО ) в България, на които дава налични и новаторски решения за най-важните провокации, пред които е изправен светът, оповестиха от компанията.

Инициативата „ Tech for Social Impact ” има за цел да обезпечи технологии и принадлежности, включително като дарения и отстъпки, на Неправителствени организации структури от всевъзможен мащаб, които да им оказват помощ да реализират своите цели.

В рамките на самодейността Microsoft предлага и облачни решения като Azure, Dynamics 365 и Microsoft 365. Програмата е налична както за организации с нестопанска цел, по този начин и за неправителствени организации в България, прецизираха от компанията.

Най-популярни са опциите за работа в екип, без значение от местоположението на членовете, благодарение на Office 365. Организациите могат също по този начин елементарно да пресъздават и проучват данни с Power BI Desktop и Power BI Pro, както и да усъвършенстват активността си благодарение на облачни решения. Всички оферти са налични в.
още по тематиката
Програмата за дарения продължава съвсем 40-годишната традиция на Microsoft да оказва помощ на неправителствения бранш. Само през последната година компанията е дарила над 234 милиона щатски $ в брой, програмен продукт и услуги за 56 365 организации с нестопанска цел допълнително от 140 страни по света.

Общата стойност на софтуерните дарения за 19 неправителствени организации в България е почти 34 299 щатски $ през миналата година. Заинтересованите организации могат да ревизират опциите за присъединяване в самодейността на уеб страницата.

В рамките на програмата „ Изкуствен разсъдък за Земята ” Microsoft обезпечава дарения на технологии за усъвършенствания в селското стопанство, отбрана на водите, застрашените типове и понижаване на въздействието от изменението на климата

Cloud и AI инструментите са разполагаем на Неправителствени организации с фокус върху световните екологични проблеми и тяхното решение. Даренията включват Azure-кредити в размер на 5 000, 10 000 или 15 000 щатски $, според от размера на плана.

„ ” е част от програмата „ AI за Доброто ” на Microsoft, която предизвиква организациите, които се оправят с решение на най-големите обществени провокации като филантропични рецесии, опазване на здравето, досегаемост и резистентност за запазване на културното завещание.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР