Вече 14 месеца мъж от Калофер и семейството му се

...
Вече 14 месеца мъж от Калофер и семейството му се
Коментари Харесай

Мъж живее повече от година с половин череп, има нужда от средства за лечение

Вече 14 месеца мъж от Калофер и фамилията му се борят за живота му и имат потребност от помощ. При пътен случай 43-годишния Христо Чушков получава тежка мозъчна контузия.

„ Повече от година той е с незатворен череп. Наложило се е в действителност черепът му да бъде отстранен, с цел да бъде спасен  животът му “, споделя Мария Чушкова, сестра на мъжа.

Напук на прогнозите на лекарите, Христо за малко излиза от дълбоката кома, само че по-късно внезапно се утежнява.

Вече година мъжът е в будна кома с на половина отстранен череп. Близките му са разпродали всичко и са взели заеми, с цел да обезпечат специфични грижи за него. Но и това у нас не е задоволително – в резултат на обездвижването, Христо получава счупвания и големи премеждия.

„ За хората в такова положение е доста значима рехабилитацията, а той не може да направи такава, тъй като черепът му не е затворен. Той сега е в будна кома, би трябвало да бъде реконструиран черепът му, само че докторите тук не се наемат “, прецизира Мария Чушкова пред bTV. 

Семейството на Христо получава вяра от турска болница, където са подготвени да му създадат цялостни проучвания и в случай че положението му разрешава, да възстановят черепа му. За това обаче са нужни за начало най-малко 16 хиляди евро.

Христо е към този момент в Турция в очакване на чудото. Всеки, който желае, може да помогне. 

Дарителската сметка на Христо:

Уникредит Булбанк АД

IBAN: BG33UNCR 7000 1525 3837 43

BIC: UNCRBGSF

Получател: Христо Вълев Чушков

Основание: Дарение

paypal.me/MariaChushkova

revolut.me/mariave53

Дарителски смс с текст DMS HRISTO на номер 17 777
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР