ВдуханаКоледасколегитеиприятелитеотрешихадасевключатвблаготворителнатакапманиявподкрепана Дом за медико-социални грижи за деца – Варна.КутиизадарениеможедаоткриетенарецепциятанаБизнесЦентърКомфорт, кактоив

...
ВдуханаКоледасколегитеиприятелитеотрешихадасевключатвблаготворителнатакапманиявподкрепана Дом за медико-социални грижи за деца – Варна.КутиизадарениеможедаоткриетенарецепциятанаБизнесЦентърКомфорт, кактоив
Коментари Харесай

Благотворителната капмания в подкрепа на „Дом за медико-социални грижи за деца – Варна”


ВдуханаКоледасколегитеиприятелитеотрешихадасевключатвблаготворителнатакапманиявподкрепана „ Дом за медико-социални грижи за деца – Варна ”.

КутиизадарениеможедаоткриетенарецепциятанаБизнесЦентърКомфорт, кактоив тяхнияофис.

„ Дом за медико-социални грижи за деца – Варна ” разполага със 180 места за деца и в него работят 170 високо квалифицирани медицински и немедицински фрагменти – лекари, медицински сестри, рехабилитатори, кинезитерапевти, специфични педагози, логопеди, монтесори терапевти, психолози и други Всекидневно, 24 часа в денонощието, те се грижат за децата от Дома.

Към комплекса е основан Център за ранна намеса и рехабилитация. В него се прави ранна намеса и рехабилитация, диагностика, ранно лекуване на деца с увреждане на централната нервна система - нормално детска церебрална парализа, увреждане на нервната периферна, увреждания след хирургични интервенции, ортопедични и неврологични. Предлага се кинезитерапия, физиотерапия, ерготерапия, балнеолечение, механотерапия.

Центърът обезпечава поддръжка и опора на фамилиите на тези деца в процеса на рехабилитация, образова родителите като ко-терапевти във времето на рехабилитационния развой.

 

Средствата, коитодарявамепомагат за:

Закупуването на кувьози, детски инвалидни колички, инхалатори, назални катетри за О2 за недоносени деца в кувьоз, инфузионна помпа, позициониращ стол за деца с увреждания.

Битова техника;

Стимулиращи играчки и пособия;

Хранителни продукти;

Повече инфрормация за акцията може да прочетете тук: www.dmsgd-varna.com

Вярваме във Вашата сърдечност и ще се радваме да подкрепите идеята за по-добро бъдеще за децата на България.

Сметка за дарения:

BG 04UBBS 800 231 06107802

BIC: UBBS BGSF

Банка: ОББ – клон Варна

Благодарим!

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР