Вдовицата Виолета от Фермата влезе в ролята на Пепеляшка снощи,

...
Вдовицата Виолета от Фермата влезе в ролята на Пепеляшка снощи,
Коментари Харесай

Виолета без гащи във Фермата

Вдовицата Виолета от Фермата влезе в ролята на Пепеляшка нощес, откакто в един и същи ден беше определена за аргатин и за дама на изискана петзвездна вечеря.

Хубавата Вили първо получи покана от хлътналия Яни да му прави компания, до момента в който хапва от вкусотиите на Петър Михалчев от Мастър Шеф. Селският ерген завоюва премия гурме от един от най-елитните готвачи, откакто даде единствено правилни отговори на историческия куиз.

Малко откакто избра Вили, тя още веднъж беше определена – само че този път за втори дуелист от Ивона и по този начин тя попадна на ратайския бряг. Пепеляшка от Фермата обаче не се бави доста като аргатин и бързо хвърли работните облекла за сметка на рокличка и секси чорапи.

Предизвикателната вдовица даже изясни на ергена, че още веднъж е пропуснала бельото и под роклята няма нищо, което да спре желанията му, написа БЛИЦ. Двамата се сближиха преди седмици, а от този момент селският ерген се точи на хубавата вдовица, която не стопира да го изкушава, само че и не стига до крайности макар няколкото директни оферти за секс, които получи от него.

Близостта сред двамата беше маркирана и от началник Михалчев, който ги посрещна и им сервира сватбарски сет с български артикули, поднесени през неговия взор.

„ Много сте идентични, да не сте брат и сестра или мъж и жена? Какво следва, брак? “, поинтересува се елитният готвач.

Изгладнялата фермерска двойка получи същински изкушения на фона на обичайното си меню от фасул, леща и ориз. В изтънчената селекция на началник Манчев имаше екзотични попадения като корен от лотос, сладолед от ревен, локум от рози и вино от пресни сливи. Три салати, говежди език в доматен сос, омлет с гъби бяха друга част от менюто.

Яни, който печели гурме вечеря от Мастър началник за повторно, още веднъж се оказа неопитен за минималистичните купички, в които беше сервирано петзвездното меню. Малко откакто изпрати Пепеляшка още веднъж на ратайския бряг, ергенът седна да си дояде от храната на останалите – ориз по фермерски.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР