Вдовицата на покойния бос на Мултигруп Илия Павлов която повече

...
Вдовицата на покойния бос на Мултигруп Илия Павлов която повече
Коментари Харесай

След два месеца вдън земя! Дарина Павлова се появи

Вдовицата на починалия необут на " Мултигруп " Илия Павлов която повече от два месец бе потънала вдън земя, най-сетне се появи в обществените мрежи, видя HotArena.

Дарина Павлова се е покрила от света, с цел да смени лицето си. И то безусловно!

Милионерката се е подложила на серия от интервенции и интервенции, които са я подмладили с най-малко 20 години. В момента Павлова наподобява на кукла Барби , няма нито една гънка по лицето си и ни най-малка диря, която да издава реалите й години - 56.

Дарина не издава местоположението към фотографията. Но фонът, на който се е щракнала с новото си лице, припомня на Дубай. Тази дестинация не е непозната за богаташката. Не е загадка, че в емирството е омъжена най-голямата щерка на Илия Павлова - Венцислава, а нейният брачен партньор е измежду най-богатите мъже в Близкия Изток.

Най-вероятно посредством познаствата на шурей си Тарек Микнас, Мадам Мулти се е доверила на някое локално величие в пристачната хирургия, с цел да върне младостта й. Така опасенията на нейните другари, че неочакваното й изгубване от обществените мрежи може да се дължи на ковид, за благополучие, не се сбъднаха. Те позволяват, че Дарина се е решила на тотална смяна, с цел да не наподобява прекомерно остаряла до по-младия си 21 години ухажор Джулио Берути, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР