Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов явно прекарва все повече време

...
Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов явно прекарва все повече време
Коментари Харесай

Вдовицата на Стефан Шарлопов се тунингова като плеймейтка

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов очевидно прекарва от ден на ден време при пластичния си хирург и в козметичните студиа. Бояна Шарлопова е замязяла на същинска плеймейтка и към този момент не може да бъде различена от дъщерите си, тъй като наподобява като тяхна наборка, написа „ Уикенд “. Блондинката постоянно пуска горещи фрагменти от екзотичните си пътувания.

Красавицата все по-често разгласява разнообразни фотоси в обществените мрежи, коя от коя по-атрактивна. Снима се ту с дълбоки деколтета, ту по изрязан бански костюм. Вдовицата с годините става все по-хубава и по-млада. В края на годината Шарлопова ще стане на 46 години, които никой не й дава. Милионерката е майка на 4 деца. Пълнолетните Бояна и Стефани, като и близнаците Георги и Илия, които са към момента в главното учебно заведение.



Вдовицата с децата си

Вдовицата на хотелиера постоянно е била красива, само че последователно се тунингова от ден на ден. Тя имаше силиконов бюст още преди Стефан Шарлопов да почине, само че след гибелта му отслабна и стартира да тренира интензивно, с цел да не е единствено слаба, само че и стегната. Впоследствие напомпа устни, както и опъна кожата на лицето си, с цел да наподобява като студентка. Тя се подлага и на всевъзможни процедури за лице, като резултатът е забележим, само че към този момент стартира да наподобява на модифицирана хубавица и да залита към клонингите, които следим всекидневно измежду певиците, плеймейтките и бръмчалките.

Това, което сграбчва окото на пръв взор, са устните на Бояна, които очевидно са нараснали размера си – доказателство, че пристрастеността по модата с слагане на хиалуронова киселина не е подминала и нея. За съществуване на филъри или ботокс приказва и някак застиналото й и изпънато лице. Честно казано, даже и над 40, Бояна изглеждаше ужасно и без корекции, само че в края на краищата всеки има избор по какъв начин да се грижи за външния си тип.

Един от най-богатите българи Стефан Шарлопов умря през февруари 2018 година Той издъхна ненадейно в съня си, без да има здравословни проблеми. Бизнесменът управляваше голяма по мащаби империя. Негова благосъстоятелност е първият суперлуксозен комплекс по Българското Черноморие – „ Созополис”. Предприемачът закупи национална известност, откакто взе участие в известно риалити предаване – „ Стажантът”. „ Успехът е труд, неизменност и амбиция”, споделяше приживе съумелият предприемач. Неофициално се твърди, че активите и благосъстоянието на хотелиера бизнесмен се равняват на близо половин милиард лв., които бяха разпределени сред брачната половинка му Бояна и петте му деца. Най-голямата щерка Ева е от брака на Шарлопов с първата му брачна половинка Катя. Именно на Ева българският Доналд Тръмп, както е прочут милионерът от Бургас, поверява управлението на бизнес империята си „ Шарлопов Груп”, като я прави изпълнителен шеф. Приживе богаташът демонстрираше какъв брой е сплотено фамилията му и словоохотливо обясняваше по какъв начин всички се схващат и живеят заедно. Близки до семейството настояват, че най-голямата щерка Ева и втората му брачна половинка Бояна не питаят топли усеща една към друга, само че в обществените мрежи двете показват непосредственост и близки връзки.



Бояна преди да почине Стефан

Вдовицата на предприемача живее с децата си в пространно жилище в първокласен столичен квартал, а всяко лято прекарват в къщата си край Созопол. Бояна от няколко години върти обич с телохранителя си, като всички към нея към този момент са осведомени с аферата й, която се оказа продължителна. Днес дамата е щастлива с любовника си, само че не обявява възприятията си.

Всичките й другари и почитатели означават, че доста се е разхубавила за последните 4 години, несъмнено, не без помощта на пластичната хирургия. Тя е безапелационна, че не би се омъжила наново и не би родила деца на различен мъж. „ Трудно ще приема някого другиго оттук насетне, тъй като Стефан беше огромен мъж и постоянно ще е пример, с който ще сравнявам”, откровена е Бояна, само че въпреки всичко не стопира да граби от живота с цялостни шепи.

„ Отгледала си е децата, към този момент са й огромни наследниците, може да си прави каквото желае. Има пари и до момента в който беше омъжена, спазваше благовъзпитание и мълчеше до мъжа си, в този момент си живее както желае, нейно право си е “ – оправдават я приятелките й.

Шарлопова не желала да показва, че е интимна с телохранителя си, тъй като няма да е подходящо да върти обич с подчинения си, който е на заплата при нея. Бояна не е глупава и не би тръгнала да подписва брак с различен мъж, тъй като не желае да дели парите си, изключително с простосмъртен. Заради това тя предпочитала да си живее по този начин, че да се усеща добре, а любовникът й я правел щастлива, само че не се натискал за освен това като женитба и деца.



„ Всеки си знае мястото. На него му е комфортно, че хем си има работа, хем спи с красива жена, а от горната страна на всичко и милионерка, само че няма празни илюзии, че може да стане публично мъжът до нея, тъй като не може да си разреши да я глези и да й обезпечи стандарта на живот, на който е свикнала” – разясняват близки до русокоската.

Красавицата извървя дълъг път след кончината на брачна половинка си и съумя да се промени до неразбираемост. „ Смятам, че усетът за мода, от една страна, се възпитава, а от друга, е и естествена заложба. Баба ми постоянно споделяше: „ Никога не излизай без червило”. Красотата е в изчистения жанр. Важно е да подбереш верните облекла за обещано събитие”, описа преди време Бояна Шарлопова, която постоянно наподобява зашеметяващо и запаметяващо се.

Въпреки че наподобява като 20-годишна, Боряна е баба на цели две бебета. Титлата дължи на първородната щерка на починалия си брачен партньор Ева, която има наследник Явор и по-голяма щерка Мария-Магдалена.

Разбира се, децата не споделят „ бабо” на шармантната вдовица, която постоянно пуска снимки с малчуганите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР