Вдовицата на бизнесменът Стефан Шарлопов изненада всички с последната си

...
Вдовицата на бизнесменът Стефан Шарлопов изненада всички с последната си
Коментари Харесай

Машина на времето: Няма да повярвате какви ги върши вдовицат...

Вдовицата на предприемачът Стефан Шарлопов изненада всички с последната си поява на място, на което никой не очакваше да я види и пременена в подобен тоалет. 

Лятото Бояна Шарлопова прекара на един от най-известните родни плажове, само че последният уикенд смени морето с планината. Красивата вдовица беше забелзана на фестивала в Жеравна. 

 



" Жеравна…. Това чувство не бих го заменила с нищо! Всяка година то ме води още веднъж и още веднъж тук. Изпълва ме с горделивост и възхита, обич и признателност. Благодаря на Христо Димитров, че прави допустимо това пътешестване във времето ", написа тя под фрагментите, на които я виждаме със фамилията, пременени в национални носии. 

 



Оказва се, че Бояна уважава българските обичаи и всяка година прави всичко допустимо да участва на фестивала, който я връща обратно във времето, където проблемите изчезват, злобата не съществува и усмивките са на всяко срещнато лице. Именно там съумява да се презареди с нови сили. 

Припомняме, че на 5 февруари 2018 година от този свят си отиде Стефан Шарлопов, притежател на верига хотели " Шарлопов комплекс ".  Той има пет деца и полагаше старания да прекарва повече време с тях. Отиде си на 55-годишна възраст, а последната му жена Бояна към момента не може да преживее загубата му, написа show.blitz.bg.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР