Вдовицата Ева Найденова призна, че е имала две извънбрачни афери,

...
Вдовицата Ева Найденова призна, че е имала две извънбрачни афери,
Коментари Харесай

Eва от „Тоника“ мамела Гого с двама любовници: Покойният съпруг на певицата й простил изневерите

Вдовицата Ева Найденова призна, че е имала две извънбрачни афери, до момента в който брачният партньор й Гого бил жив. За сметка на това пък след гибелта му към момента не можела да продължи напред и през главата й въобще не минавала мисълта, че може да огледа мъж с друго от приятелско око още веднъж, оповестява вестник „ Ретро “.
Все отново починалият вокалист на музикална групировка „ Тоника “ не си отишъл в неистина. И за двете изневери научил непосредствено от брачната половинка си, която не можела да поддържа лъжите и да живее лицемерен живот.
Най-много го жегнал фактът, че и двамата мъже, с които жена му имала афери, били негови познати, че даже другари. Гого обаче се оказал необятно скроен и доблестен и не им обърнал тил, макар че мъжкото му достолепие било съществено подкопано.

„ Те доста уважаваха мъжа ми и той ги почиташе доста. Който не е имал любовници, пръв да хвърли камък “, разяснява нелепия любовен четириъгълник гласовитата бургазлийка. Макар да не давала тип, че съжалява за грешките си в младостта, Ева изпитвала нечовешка виновност, откогато изгубила брачна половинка си. Тя по този начин и не съумяла да му изиска амнистия за всички грехове към него, които натрупала през годините. „ Ние бяхме като куче и котка. Непрекъснато желаех да е на моето и правех доста неточности. Инатях се, само че след това можех да желая амнистия. Докато Гого ми се е извинявал единствено два пъти в живота си, беше му мъчно “, споделя певицата, представена от „ Ретро “.
Eвa и Гoгo ce оженили мнoгo млaди. Когато той й предложил, тя още нямала и 20 години. C paзpeшeниe oт нeйнитe poдитeли двaмaтa cтaнали ceмeйcтвo и ce пoнесли нa ĸpилeтe нa мyзиĸaтa и любoвтa.

Не след дълго се ражда и техният наследник Димитър, който дълги години живееше в чужбина, само че в последно време прекарва от ден на ден време в родния Айтос, с цел да прави компания на самотната си майка. Въпреки че са минали повече от 4 години от кончината на артиста, брачната половинка му към момента не можела да се отърси от скръбта и избягвала да приказва по тематиката.
И до ден сегашен тя не знаела от какво тъкмо умрял той, зaщoтo нeгoвaтa бoлecт, зaceгнaлa нeвpoнитe в мoзъĸa мy, ce paзвивaла по чужд даже за медиците метод. Тя обаче била твърдо уверена, че трагичната му гибел не била инцидентна, а била в резултат на магия, поръчана от завистници.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР