Вдните около Коледа хората са погълнати от празнични мисли и

...
Вдните около Коледа хората са погълнати от празнични мисли и
Коментари Харесай

Ужасяващо убийство по Коледа: Женско тяло измежду подаръците под елхата

Вдните към Коледа хората са погълнати от празнични мисли и положително въодушевление. Оказва се обаче, че нарушителите не си взимат отмора до края на декември. Всъщност някои от най-бруталните и шокиращи убийства са се случили точно по Коледа.

Едно от тези убийства е това на 67-годишната Мишел О'Дауд.

Възрастната дама с положително сърце била превзета от коледния дух и с неспокойствие чакала празниците. Украсила празнично дома си в Джаксънвил, Флорида, с разноцветни гирлянди, мигащи светлини и чудна елха.

Тя скоро щяла да разбере, че няма ненаказано положително, само че към този момент щяло да бъде късно

В навечерието на Коледа Мишел приютява в дома си 37-годишната Пати Уайт. Нейната другарка постоянно нощувала при нея, защото била в усложнение. Била бездомна и просела пари, с цел да претърпява. Често се препитавала с противозаконна активност и дребни измами.

PATREON BONUS EPISODE: The Murder of Michelle O’Dowd
RIP Michelle O’Dowd♥️
Remember…
1. You don’t always truly know someone
2. If something feels off or you hear someone calling for help, ALWAYS CALL 911.
Stay safe!
— Addicted to Crime Podcast (@addicted_crime)
Оказва се, че Пати Уайт имала прикрит претекст за гостуването. Освен покрив над главата си, тя търсела и нещо друго. Тя планувала да ограби своята другарка Мишел. Но нещо извънредно се обърква.

Говорител на полицията споделя за случая:

„ Каквото и да се е случило в този апартамент, то се обърква извънредно и приключва с побой и брутално ликвидиране “.

Най-ужасният " коледен подарък " под елхата

На сутринта братът близнак на Мишел О'Дауд намира най-ужасния " коледен подарък " под елхата. Той отива в дома на сестра си, откакто тя не се явява на работа. Нейни обезпокоени сътрудници му звъннали с молба да ревизира какво се е случило.



Отивайки в дома на сестра си, той първо разкрил, че входната врата на жилището била отключена. Повикал по име Мишел, само че никой не му отвърнал. Влязъл в жилището и почнал да търси. Накрая се натъкнал на злокобната панорама. Изпод празнично украсената елха стърчали двата крайници на сестра му. Трупът ѝ бил пренебрегнат посред всички дарове, които дамата била подготвила с толкоз обич за фамилията си - за своите обичани племенници и внуци.

Цялото жилище било разхвърлено, всичко изглеждало по този начин, като че ли Мишел О'Дауд е станала жертва на кражба с щурм, написа Times-Union.

„ Няма нищо по-лошо от това, когато влезеш в дома си и вътре да намериш личната си сестра, брутално убита поради глупава дебитна карта “, споделя братът близнак на Мишел О'Дауд Фил Акст пред WTEV.

Разследването

Незабавно е извикана полиция. Направен е оглед на жилището. Криминалистите откриват, че апартаментът е бил претърсен. Установено е, че единственото, което липсва, е дебитната карта на жертвата. Така служителите на реда потеглят по горещи следи.



За шанс на проверяващите, който и да бил килърът на старата дама, той взел банковата ѝ карта и решил да я употребява на напълно непосредствен до мястото на престъплението банкомат. Те съумели да получат достъп до камерата на устройството, която запечатала облика на нарушителя.

Убиецът е оголен

Това била точно 37-годишната Пати Уайт. Въпреки че се била маскирала, околните на убитата Мишел О'Дауд изрично я разпознали.

Получавайки фотография на обвинената, служителите на реда почнали да я търсят из цялата страна. Не след дълго тя била разкрита. Патрулиращи служители на реда спрели за инспекция автомобил, ръководен от майката на Пати Уайт в Северна Каролина. В колата се возела и търсената невъзмутима престъпница.

Пълни признания

Уайт неотложно била задържана. Щом попаднала в сектора, тя решила да направи цялостни признания за закононарушението, написа CBS Charlotte.

Лейтенант Рич Кадел, който беседва със арестуваната в полицията, разкрива:

„ От момента, в който тя бе доведена при нас, разкриването се случи много бързо. Притесненията ни бяха, че макар че закононарушението не беше осъществено в нашия град, някой, кадърен да извърши това закононарушение, е бил тук “.

Не след дълго Пати Уайт е екстрадирана назад във Флорида, където е изправена пред съда за бруталното закононарушение, оповестява Daily Mail.

Отчаяно, молейки се и признавайки виновност, тя въпреки всичко съумява да избегне пожизнен затвор. В последна сметка е осъдена с 45-годишна присъда за ужасяващото коледно закононарушение.

Още от създателя:

 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР