Вдъхващата уважение борса за метали в Лондон (LME) обяви в

...
Вдъхващата уважение борса за метали в Лондон (LME) обяви в
Коментари Харесай

Вече дилърите на борсата за метали в Лондон не могат да пият на работа

Вдъхващата почитание борса за метали в Лондон (LME) разгласи в петък, че не разрешава на работещите там дилъри да пият алкохол в работно време. Така се поставя завършек на процедура, която е в действие от викторианската ера, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Лондонската борса за метали, която чества 142 години от основаването си, публично разгласи решението си, съгласно което " личният състав работещ на " кръга ", не може да използва алкохол преди да си е приключил отговорностите ", разясни представител на борсата.

Лондонската борса е последната в Европа, която към момента приема да се търгува посредством обществен търг в помещение в сърцето на Ситито, наречено пръстена (the ring), в което дилърите подават поръчките от кръг, завършен от червени канапета.

Групата, ръководеща борсата, се пробва да се раздели с прилепчивата си известност, поддържана, съгласно организация Блумбърг, от Найджъл Фараж, който стартира професионалния си живот в залата за търгове на Лондонската борса за метали. Той не е спирал да споделя напоителните си подвизи, преди да постави начало на политическата си кариера и да стане един от пламенните бранители на Брекзита, отбелязва Агенция Франс Прес.

Лондонската борса за метали, която е филиал на групата, ръководеща Хонконгската борса, е един от най-големите пазари за метали в света, предлагайки богата гама от метали.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР