Вдъхновеният отбор на Рен вкара 3 гола на Милан, но

...
Вдъхновеният отбор на Рен вкара 3 гола на Милан, но
Коментари Харесай

Две дузпи за Рен не успяха да спрат Милан

Вдъхновеният тим на Рен вкара 3 гола на Милан, само че все пак отпадна от Лига Европа. Мачът през днешния ден приключи с резултат 3:2 в реванша посред им от елиминационните плейофи на Лига Европа на " Роажон Парк ". Първата среща преди седмица на " Сан Сиро " приключи 3:0 в интерес на " росонерите ". Така тимът на Милан продължава към осминафиналите на Лига Европа с общ резултат 5:3.

Бенжамен Буриго даде преднина на домакините с попадение в 11-ата минута, само че 11 минути по-късно Лука Йович изравни за гостите. Второто полувреме още веднъж предложи конспирация, откакто В 54-тата минута Буриго още веднъж се разписа, този път от дузпа. Само четири минути по-късно Рафаел Леао възвърне равенството. В 68-ата минута обаче Буриго още веднъж вкара от дузпа по този начин оформи своя хеттрик.

В 11-ата минута непокритият пред дъгата на наказателното поле Буриго получи топката и с шут по земя я прати в противниковата мрежа за 1:0. След още 11 минути обаче равенството в дуела беше възобновено с помощта на Йович, който се разписа с глава след чудесно центриране на капитана Тео Ернандес.

В началото на втората част Леао имаше добра опция да даде задатък на " росонерите ", само че вратарят Мандада беше страховит и избави изстрела. Френският отбор получи дузпа в 52-рата минута след нарушаване на Симон Кяер против Терие в наказателното поле. Буриго застана на бялата точка и осъществя втория си гол в дуела. Едва 4 минути по-късно обаче Леао възвърне паритета за 2:2, откакто Мандада се опита несполучливо да избие топката от краката му.

В 65-ата минута обаче се стигна до втора дузпа за Рен, откакто Йович спря с ръка удар на Калимуендо с глава при центриране от фал. Буриго още веднъж беше непогрешим и по този начин оформи крайни резултат от днешния мач - 3:2 за Рен.
 Неразбирателство в Милан за треньорския пост
Неразбирателство в Милан за треньорския пост

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР