Вдъхновени от спортното N семейство на Hyundai, австралийското подразделение на марката създаде

...
Вдъхновени от спортното N семейство на
Hyundai, австралийското подразделение на
марката създаде
Коментари Харесай

Hyundai си направи дрифт ван

Вдъхновени от спортното N семейство на Hyundai, австралийското поделение на марката сътвори неповторим автомобил, с помощта на който показва, че върховата динамичност на пътя може да бъде достаяние и на повече от 4 или пет човека едновременно.

Проектът на Hyundai Australia се назовава iMax N `Drift Bus` и както подсказва името му, става въпрос за един по-различен ван. Като база за създаването на неповторимата кола, от компанията са употребявали iMax, а едон от първите и съществени неща, които са били променени, е бил моторът му.

Стандартният 2.5-литров CRDi задвижващ агрегат е бил отхвърлен от конструкцията на вана, а неговото място е било заето от много по-интересен, с оглед на специалното предопределение на колата, мотор. С работен размер от 3.5 литра и V-образно разположение на шестте си цилиндъра, новият мотор е предложил максимална мощ от над 408 конски сили и оптимален въртящ миг от 555 Нм.

В оборудването на седемместния Hyundai iMax N `Drift Bus` са включени също по този начин специална изпускателна система с два режима на звука, осемстепенна автоматична предавателна кутия, електронно контролирано окачване, спортна спирачна система, 19-цолови джанти (взети от ), състезателен N волан и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР