Вдъхновени от служители на Бърза помощ, които отвели умираща жена

...
Вдъхновени от служители на Бърза помощ, които отвели умираща жена
Коментари Харесай

От "Бърза помощ" ще изпълняват последни желания на умиращи пациенти ... в Австралия

Вдъхновени от чиновници на " Бърза помощ ", които отвели умираща жена на плаж, управляващите в австралийския щат Куинсланд оповестиха, че пускат в придвижване кола за спешна помощ, която ще удовлетворява последните стремежи на пациенти преди гибелта им, съобщи Франс прес. През 2017 година кола за спешна помощ се отклонила от маршрута си към болница в Куинсланд по гледище на пациентка, която желала за финален път да види океана, преди да почине. На фотография се вижда, че в Хърви бей, на 300 км северно от Бризбейн, чиновник на " Бърза помощ " е застанал до носилка и е вперил взор в.

Тази седмица държавното управление на щата Куинсланд оповести, че кола за спешна помощ ще бъде преоборудвана. Тя ще се употребява, с цел да се удовлетворят последните стремежи на пациенти, които ще могат да се срещнат с децата, внуците си или да посетят музей.

" Удовлетворяването на последните стремежи на хора е предизвикателство, защото е допустимо пациенти да се затрудняват да вървят, да стоят седнали или да дишат без кислороден уред ", съобщи министърът на опазването на здравето на Куинсланд Стивън Майлс.

Тази самодейност, която е единствена по рода си в Австралия, следва образеца на холандска стратегия.

" Програмата " Амбюлънс уиш Куинсланд " ще разреши на минали здравно образование доброволци да оказват помощ на хора да осъществят последните си стремежи ", означи министърът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР