Вдъхновен от рали автомобилите и разработен в сътрудничество с M-Sport Ford

...
Вдъхновен от рали автомобилите и
разработен в сътрудничество с M-Sport Ford
Коментари Харесай

MS-RT с тунинг пакет за Ford Transit Custom

Вдъхновен от рали колите и разработен в съдействие с M-Sport Ford Works Rally Team, MS-RT Transit Custom е предопределен за онези от потребителите, които търсят гъвкаво решение за разносна активност, само че в същото време държат автомобилът им да изглежда и да се държи на пътя възможно най-динамично.

Всеки един от представителите на MS-RT Transit Custom е съединен ръчно във Англия, като е разполагаем в две версии- панелен ван и двойна кабина, като са налични и два вида дължини на купето.

В пакета на MS-RT Transit Custom са включени нова предна ризница и решетка с интегрирани серийни фарове за мъгла, допълнителен челен дифузьор, спомагателни широки вежди, странични прагове, заден дифузьор и нов спойлер.

В оборудването на многофунционалните автомобили са включени също по този начин нова спортна сдвоена изпускателна система, 18-цолови джанти на експерта в областта OZ Racing, гуми Hankook Ventus S1 evo2, оптимизирано спортно окачване на Eibach и други.

Под предния похлупак на MS-RT Transit Custom е двулитров TDCi дизелов мотор, който генерира оптималната мощ от 170 конски сили. Същият може да бъде смесен с шестстепенна механична или автоматична предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР