Вчерашният Свети Валентин донесе много радост за бившата спортна журналистка

...
Вчерашният Свети Валентин донесе много радост за бившата спортна журналистка
Коментари Харесай

Николета Маданска изненада всички на Св. Валентин

Вчерашният " Свети Валентин " донесе доста наслада за някогашната спортна журналистка от bTV Николета Маданска, за която мнозина допуснаха, че ще изпадне в дълга меланхолия след раздялата с Венелин Петков. Да, но не! Дори тъкмо противоположното! Красивата русокоска цъфти от благополучие!

Навръх празника на влюбените Маданска сподели с какви неповторими дарове е била сюрпризирана от най-важните мъже в живота си - своите синове Йоан и Мишо, а точно прелестни " валентинки ", с каквито май различен не се е похвалил в обществените мрежи. А къде е през това време таткото на децата - Венелин Петков, въобще не става и ясно.

Факт е, че откогато се разделиха, русокоската не е посочила нито един път, че страда за него, макар че евентуално първоначално е било по този начин, тъй като Петков въпреки всичко е татко на децата й. Лошият му темперамент обаче, сигурно бързо са изтикали на доста назад във времето това чувство, изключително пък с такива неповторими дарове за Деня на влюбените.

" Моите ВАЛЕНТИНКИ ", е написала Николета под усмихнатите фрагменти, а от профила й може да стане пределно ясно какъв брой тъкмо е отдадена на децата си.

Припомняме, че раздялата сред Николета и Петков се случи още предишното лято, когато русокоската напусна къщата му в Бистрица и отиде да живее при родителите си в село Лозен дружно с двамата си сина.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР