Вчерашният КСНС беше ПР акция, безсмислен и безумен, каза Костадин

...
Вчерашният КСНС беше ПР акция, безсмислен и безумен, каза Костадин
Коментари Харесай

„Възраждане“ отново на протест - този път срещу зеления сертификат, ценовия шок и Украйна

Вчерашният КСНС беше ПР акция, неправилен и безразсъден, сподели Костадин Костадинов
„ Зеленият документ няма да бъде отстранен стана ясно от работната ни група с държавното управление, която завърши работата си. Представителите на държавното управление отхвърлят да отстранен дискриминирането, очевидно има политически причини. На 23-ти февруари – в сряда от 11 часа пред Министерски съвет ще има митинг “, сподели Костадин Костадинов – водач на „ Възраждане “. Той назова четворната коалиция „ марионетки “ и изясни, че този път ще се стои до край.

„ Търпението на хората се изчерпва. Ние не сме съгласни и с бюджета, видяхте по какъв начин се изнасилва правилника на Народно събрание. Защо месец след митинга отново би трябвало да излизаме? Държавата е зле, те не ни оставят избор “, акцентира Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ уточни, че митингът ще бъде против ценовия потрес, както и поради обстановката в Украйна. Обеща, че този път хората ще стоят до край.

Коментира и вчерашният КСНС като го назова ПР акция.

„ Безсмислен и безразсъден. Шест часа коментирахме, че армията е зле, това не е загадка и след това какво - една декларация, изпразнена от наличие. Какъв беше смисълът? “, акцентира той.

„ Да знаете ръководещите да се интересуват от българската общественост в Украйна. Гърция, да вземем за пример, слага въпроса, а вие чули ли сте някой от кумова срама да каже нещо. И по тази причина ще протестираме “.

Той съобщи недоволството си от обстоятелството, че американската посланичка е част от делегацията ни в Съединени американски щати. „ Вчера се чудех кой липсва на КСНС – Херо Мустафа. Не е смешно, а трагично. За всички тези неща ще протестираме и зеленият документ е единствено върхът на айсберга “, сподели той.

Според него опасност за българската национална сигурност няма, няма да има и война.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР