Вчерашната атаката срещу Черноморския флот в пристанището на Севастопол може

...
Вчерашната атаката срещу Черноморския флот в пристанището на Севастопол може
Коментари Харесай

Олег Сафари: Вчерашната атаката срещу Черноморския флот в пристанището на Севастопол може да доведе до това, че приоритетната цел на руснаците ще бъде установяването на контрол над Николаев и Одеса - Топ новини

Вчерашната офанзивата против Черноморския флот в пристанището на Севастопол може да докара до това, че предпочитаната цел на руснаците ще бъде установяването на надзор над Николаев и Одеса. Това ще отстрани сходни набези.

И в това време внезапно ще намали цената на Украйна в очите на западните съдружници. Що се отнася до „ зърнената договорка “, севастополското нахлуване номер две е единствено официална причина за нейното анулиране. Почти незабавно след началото на осъществяването на договореностите за зърното стана ясно, че то отива главно в Европейския съюз и служи, наред с другото, за заплащане на доставките на оръжия за Въоръжените сили на Украйна.

Това можеше да се допусна и преди. И като цяло всички знаеха всичко. „ Зърнената договорка “ обаче беше и политическо мигане към украинските елити и страни, подкрепящи Украйна. Доказателство за готовността на Москва за договаряния. Между другото, отводът от водене на инфраструктурна война също беше обвързван с проява на миролюбие.

Беше нужна терористична офанзива против Кримския мост, с цел да се подхващат офанзиви против сериозната инфраструктура на Украйна. И беше нужна офанзива против флота в Севастопол, с цел да се анулира „ зърнената договорка “. Чудя се какво би трябвало да стане, с цел да разрушат мостовете през Днепър?

Олег Сафари, Facebook

Вчерашната офанзивата против Черноморския флот в пристанището на Севастопол може да докара до това, че предпочитаната цел на…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР