Вчера започнаха масовите продажби на iPhone 8 в страните от

...
Вчера започнаха масовите продажби на iPhone 8 в страните от
Коментари Харесай

Подобно нещо не се е случвало: за закупуването на новия iPhone 8 няма опашки

Вчера започнаха всеобщите продажби на iPhone 8 в страните от “първата вълна”. Всички виждат, че този път няма никакви опашки от хора, чакащи да закупят мечтаното мобилно устройство, които при предходните продажби на iPhone доближиха стотици метри.
Известно раздвижване бе видяно в Сингапур, където пред вратите на флагманския магазин се събраха към 50 души.



The Sun особено означи, че в основния лондонски магазин на Apple на Риджънт Стрийт са влезнали едвам седем души, които са създали поръчки за авансово закупуване на iPhone 8, само че за сметка на това, те са били заобиколени от няколко фотографа, три полицейски служителя и четирима охранители. Малко по-настрани се вижда група от 10 души, които са пристигнали да видят новото мобилно устройство.

В другите магазини на английската столица през вчерашния ден е било още по-спокойно. Пред магазина на Ковънт Гардън е нямало никой преди неговото отваряне, което е прекомерно извънредно. В другия завършек на света, в Сидни, макар че се очакваше огромно стълпотворение, флагманския магазин на Apple събра по-малко от 30 души. При излизането на предходния айфон, пред магазина нощуваха стотици хора, в очакване старта на продажбите. Засега няма информация за ситуацията в Съединени американски щати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР