Вчера ви съобщихме за 17-годишно момиче от Варна, което се

...
Вчера ви съобщихме за 17-годишно момиче от Варна, което се
Коментари Харесай

Не само Любомира е изчезнала! Издирват още две момичета във Варна

Вчера ви съобщихме за 17-годишно момиче от Варна, което се търси. Любомира е избягала от спешен център в морската ни столица, заяви нейната майка. Оказва се обаче, че момичето не е само, изчезнало от от спешния център за настаняване от фамилен вид.

Полицията във Варна издирва още две девойки, избягали от същия център. И трите девойки са в неопределеност от 21 януари. Миналата събота на обяд са напуснали центъра, в региона на Проектантска организация във Варна и от този момент са оповестени за търсене.

Трите девойки - на 15, 16 и на 17 години, са в неопределеност към този момент седмица, съобщи Българска национална телевизия. Полицията ревизира местата, които всекидневно са посещавали, разпитват и хората, с които са се срещали, само че досега няма и диря.

Както към този момент ви съобщихме, едно от девойките - 17-годишната Любомира, е било настанено там поради редовно тичане от у дома. По думите на майката, детето няма душевен проблеми, само че има опасения за отрицателно влияние от наркотични субстанции. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР