Вчера вечерта, Volkswagen Group обяви, че от 1 септември автомобилният

...
Вчера вечерта, Volkswagen Group обяви, че от 1 септември автомобилният
Коментари Харесай

Промени на върха на Volkswagen Group

Вчера вечерта, Volkswagen Group разгласи, че от 1 септември автомобилният колос ще има нов ръководител на управителния си ръб. Това ще бъде Оливер Блум, който ще замести Херберт Дийс, като Блум ще продължи да извършва и ролята си на предсезател на управителния ръб на Porsche AG.

"По време на работата си като ръководител на управителния ръб на Volkswagen Passenger Cars и ръководител на управителния ръб на група, Херберт Дийс изигра основна роля в развиването на трансформацияна на компанията ", разяснява Ханс Дитер Пьотч, ръководител на надзорния ръб. "Групата и нейните марки са жизнеспособни в бъдещето- нейните новаторски качества и опция за облага са подсилени ".

От надзорния ръб на Volkswagen Group разясняват също по този начин, че през годините, Дийс е "предложил редица новаторски продуктови хрумвания, трансформирал е продуктовите портфолиа и е открил явен фокус върху електромобилността ".

Оливер Блум е част от Volkswagen Group от 1994 година, като през годините заема управленчески позиции в AUDI, SEAT, Volkswagen и Porsche. От 2015 година е ръководител на управителния ръб на Porsche AG и член на управителния ръб на групата от 2018 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР