Вчера вечерта, в София (бул. Цариградско шосе №236) беше открит

...
Вчера вечерта, в София (бул. Цариградско шосе №236) беше открит
Коментари Харесай

Peugeot и Citroen в новия мултибранд центъра SFA Retail София - 1

Вчера вечерта, в София (бул. " Цариградско шосе " №236) беше открит новият мултибранд центъра SFA Retail София - 1, в който, под един покрив, са изложени марките Peugeot и Citroen.

" Това, което мен ме кара да бъда щастлив, е че поверихме марката Citroen в ръцете на един извънреден екип експерти, които минаха през много инциденти до момента в който завършат този обект- първият в град София обект, който дава отговор на най-новите стандарти на марката и няма да е последният, само че имам вяра, че ще оправят с всички провокации и с огромните упования, които имаме всички за тях ", сподели по време на откриването Станислав Панчев, бранд шеф на Citroen за България

" Peugeot e с одобрени позиции на българския пазар и това в действителност е първият огромен център на марката в страната. Peugeot е марка, която претърпя изключителна промяна последните години, като част от този развой е новото лого, електрификацията, свързаността, високите технологии, както и обновяването на цялата гама леки и лекотоварни коли през последните две години ", показа Калоян Кутин, бранд шеф на Peugeot за България. " С тази промяна, Peugeot удостоверява препозиционирането в премиум сегмента, където се пробва да задоволява все по-взискателните клиенти и да задава стандарти в автомобилния отрасъл като цяло. Напълно в духа на тези трендове, през днешния ден имаме опцията да присъстваме на откриването на един от най-модерните центрове на Peugeot в страната, който задава стандарти за висок професионализъм и извънредно потребителско обслужване ".

" През годините, центърът се е потвърдил като един от най-успешните и в този момент има опцията да оперира като мултибранд посланичество ще търси синергия сред две марки с изключителна история и със поръчка за сполучливо бъдеще ", сподели още Кутин.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР