Вчера вечерта се състоя премиерата на първата в историята на

...
Вчера вечерта се състоя премиерата на първата в историята на
Коментари Харесай

Lotus представи електрическото си SUV Eletre

Вчера вечерта се състоя премиерата на първата в историята на Lotus напълно електрическа SUV кола- Eletre. Тя е и първото от три напълно нови за марката 100% електрически пазарни оферти, които можем да чакаме от компанията през идващите четири години.

От Lotus дефинират Eletre, като хипер-SUV за тези от потребителите, които търсят освен това от общоприетото, и като повратна точка в бизнеса и марката като цяло.

Lotus Eletre дава обещание върхова динамичност на пътя, като мощностите на задвижващата система стартират от 600 конски сили , а класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч ще може да бъде осъществено за по-малко от 3 секунди.



Lotus Eletre, производството на който ще стартира по-късно през тази година в Китай, ще даде опция за презареждане на батерията с до 350 kW , като по този метод ще може да бъде генериран нов свободен пробег от 400 километра единствено за 20 минути. Поставената цел във връзка с автономността е 600 километра , като тук сериозна роля играе е дейната аеродинамика на купето.

Eletre е с съществени габарити дължина 5103 мм, широчина 2135 мм и височина от 1630 мм, а междуосието е 3019 мм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР