Вчера вечерта, Maserati представи новата версия на MC20- MC20 Cielo

...
Вчера вечерта, Maserati представи новата версия на MC20- MC20 Cielo
Коментари Харесай

Това е Maserati MC20 Cielo

Вчера вечерта, Maserati показа новата версия на MC20- MC20 Cielo (Небе), за която от компанията разясняват, че с помощта на новаторският си стъклен сгъваем таван, предлага съвършен микс от света на закритите суперспортни коли и свободата, която оферират кабриолетите.

От Maserati разясняват, че стъкленият таван на MC20 Cielo е електрохроматичен и дава обещание върхова за класа си изолираност, с време за промяна на купето от единствено 12 секунди.

MC20 Cielo, което тежи с 65 кг повече от версията купе и дебютира със специфичен Acquamarina екстериорен цвят, е второто напълно ново пазарно предложение на Maserati, а идната стъпка ще бъде представянето на напълно електрическата версия на модела.

В оборудването на автомобила са включени богат набор системи за повишение на дейната сигурност, включително паркинг датчици, камера за задно виждане, система за автоматизирано задействане на спирачната система при положение на заплаха, система за видео наблюдаване към цялото транспортно средство, различаване на пътните знаци и други.



е оборудван с трилитров, V-образен, шестцилиндров мотор с оптималната мощ от 630 конски сили и оптимален въртящ миг от 730 Нм, и с осемстепенна роботизирана предавателна кутия. Купето предлага опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, от 0 до 200 км/ч за по-малко от 8.8 секунди и оптималната скорост на придвижване от над 325 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР