Вчера вечерта, CUPRA разкри подробности за бъдещето развитие на марката

...
Вчера вечерта, CUPRA разкри подробности за бъдещето развитие на марката
Коментари Харесай

CUPRA с три нови модела до 2025 година

Вчера вечерта, CUPRA разкри детайлности за бъдещето развиване на марката през идващите три години и удостовери, че компанията ще стартира 3 нови електрифицирани модела за реализирането на проекта си по продажбата на 500 000 автомобила годишно.

"Тази вечер ние представяме цялата гама последващо потомство герои на CUPRA, които ще бъдат стартирани до 2025 година ", разяснява Уейн Грифитс, изпълнителен шеф на CUPRA по време на представянето на трите нови автомобила- Terramar, Tavascan и UrbanRebel. "В средносрочен проект, нашата цел е за доставката на 500 000 автомобила годишно и да напреднем с нашата интернационална агресия на нови пазари, както и в нови сегменти ".

При лансирането си на пазара, CUPRA Terramar ще се предлага както във версии с мотор с вътрешно горене, по този начин и с ново потомство зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща сисетма, която ще предложи опция за изминаването на към 100 километра в чист електрически режим.

През 2024 година, CUPRA ще започва продажбите на Tavascan, с който се чака да притегли нови консуматори на напълно нови за марката пазари, а през 2025 година ще забележим напълно електрическото пазарно предложение UrbanRebel.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР