Вчера в зала Сила се проведе най-мащабното кикбокс събитие в

...
Вчера в зала Сила се проведе най-мащабното кикбокс събитие в
Коментари Харесай

Завърши най-мащабното кикбокс събитие в България - Plovdiv Open 2022

Вчера в зала " Сила " се организира най-мащабното кикбокс събитие в България - интернационалният шампионат Plovdiv Open 2022.

Организаторите бяха пловдивският Бултрас Файт Клуб и софийският Спортен Клуб Стар Тийм.

Рекордните 847 участници от 19 клуба се бориха на седем игрални полета. За първи път в България се организираха срещи на седем татамита.

Турнирът в Пловдив включваше дисциплините на татами - пойнтфатинг, лайт контакт и киклайт контакт.

На Plovdiv Open 2022 участваха и три задгранични клуба. Унгарските Debreczeni Team и Kiraly Team, както и босненският K.B.V. Kobra.

Българските състезатели приключиха с 472 медала, от които 133 златни, 148 сребърни и 191 бронзови медала. Унгарските състезатели приключиха с 31 златни медала, 15 сребърни и 12 бронзови. Кикбоксьорите от Босна и Херцеговина приключиха с един сребърен и четири бронзови медала.

В отборното класиране софийският клуб Стар Тийм стана първи с 39 златни медала, 42 сребърни и 62 бронзови медала. Друг от софийските клубове Масару приключи на второто място с 37 златни медала, 32 сребърни и 29 бронзови. Трети са състезателите на Кикбоксинг клуб Перник с 19 златни, 12 сребърни и 11 бронзови.

Състезателите на Бултрас Файт Клуб приключиха с един златен, 4 сребърни и 10 бронзови оценки и общо 15 медала.

Това е вторият шампионат в Пловдив, който се провежда от пловдивския клуб Бултрас файт клуб. В края на 2021г. се организира Държавно състезание в жанр К1, а това постави завършек на близо шест годишното неявяване на кикбокса в Пловдив.

Турнирът получи доста позитивна оценка от ръководителя на Българската конфедерация по Кикбокс и Муай Тай Галин Димов.

До края на годината Бултрас Файт клуб ще провежда още два шампионата. На 14 май в зала " Колодрума " ще се организира професионалната церемония по кикбокс " Pro Fight 19 ". Ден по-рано ще се организира и семинар по кикбокс с един от емблематичните треньори с голям брой първенци в професионалните вериги Майк Пасение.

През октомври ще се провежда и най-голямото Държавно състезание в стиловете К1, Пойнт файтинг, лайт контакт и киклайт контакт.

Бултрас Файт Клуб е един от най-младите тимове в кикбокса в България, само че за малко време съумя да се наложи след най-хубавите клубове в страната и да провежда огромни надпревари.

Всички медалисти може да видите -.

Отборното класиране може да видите -.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР