Вчера в метрото видях възрастна двойка. Качиха се, седнаха и

...
Вчера в метрото видях възрастна двойка. Качиха се, седнаха и
Коментари Харесай

Страст под чаршафите след 10 години заедно? Възможно е!

Вчера в метрото видях стара двойка. Качиха се, седнаха и за момент не пуснаха ръцете си. Невероятно е! Да видиш любовта в тези другояче изменени от годините и живота очи, скрита зад бръчките и бавното вървене... После се замислих - допустимо ли е? След 10,20,30 години да сте към момента дружно, да се обичате и да вършиме секс?

Да, допустимо е. Ето по какъв начин!
Първо, споделят експертите, би трябвало да усещате, да знаете, че това до вас е "вашият " човек. Т.е. да знаете, че той е най-хубавото за вас. Сега и след 100 години. Не търсете, не сравнявайте. Просто се усмихнете и си дайте сметка какви щастливци сте - да имате най-хубавото допустимо. За вас.

Не дръжте колегата си на "синджир ". Ограниченията, мрънкането, ревността основават проблеми. Връзката има потребност да диша, да се развива, да се усъвършенства - също както и двамата сътрудници.

Търсете нови чувства, провокации, нови пози. Рутината убива. Всичко и всички. Дори огромната обич и най-страстния секс.

Изненадвайте се. Бъдете дружно в пътешествието на годините, опознаването, новите хоризонти. И постоянно си казвайте всичко, което ви тормози. Премълчаните неща скапват всяка къща. Тайните разрушават връзките от вътрешната страна. Малко по малко, всеки ден. Така, както водата разрушава скалите.

Гушкайте се, казвайте си, че се обичате, целувайте се, смейте се, шегувайте се един с различен. И заспивайте под една покривка. Отделните завивки отдалечават сътрудниците.

Отделяйте време - за диалог, за наслаждение, за пътешестване.

Бъдете смели. Ако желаете прекрасен секс, не се тъпчете с тежка храна и не пускайте незабавно тв приемника. Търсете местенца, които да са единствено ваши и да миришат на сласт.

Здравата връзка и положителният секс желаят работа, неизменност, въображение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР