Вчера в Девня тържествено бе открит модерният търговски център Марциана“.

...
Вчера в Девня тържествено бе открит модерният търговски център Марциана“.
Коментари Харесай

В Девня откриха търговски център „Марциана“ 


Вчера в Девня тържествено бе открит модерният търговски център „ Марциана “. Лентата на най-новия общински обект прерязаха кметът Свилен Шитов, основният проектант на общината Симеон Георгиев, който е създател на плана, и представителите на компанията реализатор „ Солей 06 “ – Стефан Павлов и Веселин Фъргов. За празничното въодушевление на всички се погрижиха самодейни сформира от Народно читалище „ Отец Паисий 1928 “.
355 квадратни метра е разгънатата застроена повърхност на комерсиалния център, който разполага с три входа – откъм ул. „Просвета“, бул. „Съединение“ и дребната местна уличка край околните блокове. Комплексът се състои от две тела, в които скоро ще проработят общо 13 магазина и тоалетна. 12 от комерсиалните пространства към този момент са отдадени чартърен. Между постройките е обособена паркова среда с алеи, изсъхнал шадраван, чешмичка, велопаркинг и градинка.
След като прозвуча химнът на Европа, водещата на събитието – заместник-кметът Донка Йорданова, даде думата на кмета Свилен Шитов, който сподели: „ Изпълняваме малко по малко вашите стремежи, дай Боже да успеем да изградим повече обекти с европейски тип, с цел да променим като цяло образа на нашата прелестна община.“
Свилен Шитов изрече специфични благодарности към Общинския съвет, без чиято поддръжка няма по какъв начин да се осъществят градивните политики на администрацията и към шефовете на компанията реализатор – за късото време, в което построиха комерсиалния център.
„ Предстоят ни доста други планове, които ще осъществяваме. До края на лятото би трябвало да създадем и пазарчето, което е наоколо до комерсиалния център и което също ще придобие европейски тип, с цел да може всички ние да го употребяваме по метода, по който би трябвало да става това “, сподели кметът. Свилен Шитов изрази вяра, че наемателите на комерсиалните пространства ще оправадят упованията на девненци и им пожела благодат.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР