Вчера в 15:06 ч. е съобщено, че се е запалил

...
Вчера в 15:06 ч. е съобщено, че се е запалил
Коментари Харесай

Краката на възрастен мъж обгоряха докато гасеше пожар в къща в село край Варна

Вчера в 15:06 ч. е обявено, че се е запалил покрива на къща в с. Царевци, общ. Аврен. На място е изпратена една пожарна, екипът на която е погасил горенето. Пострадал е 68-годишен мъж, който е получил изгаряния по краката, до момента в който се е опитвал да гаси огъня.

Транспортиран е в болница. От пожара са унищожени към 100кв. м. покривна структура, мотофреза, косачка, избавена е къщата Предполагаема причина – немарливост при боравене с открит огън. 
По-късно, към 17 часа, е станал пожар на покрива  на изоставена постройка на ул. „ Роза “ 34 във Варна. На мястото са изпратени две пожарни, екипите на които са погасили горенето. Унищожени са 15 кв. м. покривна структура, избавена е постройката. Предполагаема причина е немарливост при боравене с открит огън, прави се инспекция на събитията.  
Пак през вчерашния ден, в 12:32 ч. е обявено, че по пътя Ветрино – Провадия по време на придвижване е блокирал мотор на камион „ МАН “ и разпръснатото при блокирането масло се  е запалило, като горенето се е трансферирало към кабината на камиона.Изпратения на мястото екип е погасил горенето. Унищожени са кабината на камиона и предните гуми, избавено е прицепно саморазтоварващо ремарке. Предполагаема причина – техническа нередовност. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР