Вчера цял ден депутатите ни са гласували с ПП и

...
Вчера цял ден депутатите ни са гласували с ПП и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В последно време кметовете работиха с парите, които оставихме ние

" Вчера през целия ден депутатите ни са дали своят вот с Политическа партия и Демократична България. Щом аз мога да се объркам, какво остава за другите. Кметовете направиха доста. Освен цялата експертиза, един кмет би трябвало да има и пари. В последно време те работиха с парите, които оставихме ние. От майка ми и баба ми знам, че в мазето би трябвало да има мазнинка. А ми се подиграваха за селската приказка ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Велико Търново, където показва претендентите за кметове и общински съветници.

Бюджетите ни бяха постоянно в остатък, с изключение на, когато пристигна коронавирус пандемията, сподели още Борисов.

" Ева (бел)хубаво приказва - по какъв начин търпите интернационален път да ви мине през града. Един митинг няма. Заради вашето държание в този момент ще е по-скъпо. Не трябваше това да го търпите. Не съм ви подстрекавал, само че желаех да видя дали я има силата. Тировете минават през центъра. За каква екосистема и опазване на здравето приказват ",каза Бойко Борисов.

" Ние успяхме да се оправим с всички провокации. Над 40 км инфраструктура във Велико Търново, 1500 индивида имаме нарастване на хората. Много мъчно се работи с това ръководство. Всички компликации ги преодоляхме. Но посредством, че вие бяхте компактно зад нас. Нека не даваме локалната власт на хората, които приказват за съсипия ", сподели кметът на града Даниел Панов.

Еврокомисарят  Ева Майдел пожела на претендентите победа на първи тур.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР