Вчера топ дизайнерката МЕГЗ наежи социалните мрежи, като пусна две

...
Вчера топ дизайнерката МЕГЗ наежи социалните мрежи, като пусна две
Коментари Харесай

ШОК! Ето как МЕГЗ задържа богатите си любовници

Вчера топ дизайнерката МЕГЗ наежи обществените мрежи, като пусна две свои фотоси по бански, видя HotArena.

 

Оказа се, че под облеклата Каканашева крие завършено, плътно и мускулесто тяло. От няколко седмици хубавицата не спираше да се хвали пред почитателите си, че върви на фитнес при мистър София - Ричард Величков и наподобява резултатите не са закъснели. 

Не хубавото тяло на МЕГЗ, обаче беше най-обсъжданото под фотосите, а мускулите сред краката й . За дребното й нежно тяло наподобява МЕГЗ има доста стегнати мускули и сухожилия към интимните си органи, които наподобяват някак нереални за нежната й фигура. 

Мнозина от феновете й даже я упрекнаха, че е употребила Фотошоп, с цел да ги направи; други я  нарекоха трансформърс. Много от почитателите й пък я опазиха и я похвалиха за отличната фигура. 

Самата МЕГЗ се включи и сподели, че не е употребила Фотошоп : „ Както всички знаете употребявам Фотошоп единствено на вършиме фотоси, с цел да си удължа краката, тъй като съм доста нисичка. На седналите няма потребност. Тренирам и одобрявам тялото си доста. Това на краката ми не е Фотошоп. Колкото и необичайно да прозвучи това - мускулите в горната част на краката ми са доста, доста стегнати и в тази странна поза просто си наподобяват по този начин “. 

Злите езици незабавно започнаха да шушукат, че очевидно с това МЕГЗ задържа богатите си любовници . Ако мускулите сред краката й са толкоз стегнати, очевидно хубавицата умее да прави много вълшебства с тях, с което да държи мъжете в леглото си. Това изяснява за какво името й се свързва с някои от най-желаните и богати мъже у нас. За това загатна и самата тя - пробвайки се да се оправдае във фейсбук за неестествено развитите си мускули:

От 17 -18 годишна упражнявам мускулите сред краката си. Дори през днешния ден останах изумена, че другите дами очевидно не го вършат. Но това е извънредно значимо за половия ви живот ”. Фенове я поддържаха като цитираха известните извършения на Хегел, които доста майки вършат след раждане. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР