Вчера Светлана Гущерова разкри в официалния си профил в социалната

...
Вчера Светлана Гущерова разкри в официалния си профил в социалната
Коментари Харесай

Гущерова след заплахите за живота й: Не вярвайте на приятели!

Вчера Светлана Гущерова разкри в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм, че заплашват нея и огромното й семейство. Плеймейтката призна, че се опасява освен за своя живот, само че и за този на брачна половинка си Християн Гущеров и на четирите си деца, видя kliuki.ws.

Гущерова показа, че е била застрашена да бъде залята с киселина. Затова тя се обърнала за подпомагане към полицията, надявайки се органите на реда да одобряват случая драговолно и индивидът, който е отправил заканите към нея и фамилията й, да  понесе наказателна отговорност (или както плеймейтката написа – „ да си получи заслуженото ”).

Днес Светлана благодари на всички, които са я подкрепили. Гущерова е безапелационна, „ че всеки, който е жертва на сходен тормоз, с риск за живота си, би трябвало да приказва и да сигнализира способените органи ”.

Според многодетната майка това, през което минават тя и фамилията й, не би трябвало да се премълчава, а би трябвало да бъде споделено, с цел да може да се избегне.

Според Светлана единствено по този начин може да се предотврати насилието над дами. Накрая плеймейтката поучава всички хора да се пазят от „ другари ”, които постоянно се трансформират в най-големите предатели.

Как ще се развие случая и дали „ виновникът ” за паниките на Гущерова ще си понесе наказването, най-вероятно ще разберем доста скоро от някои от идващите постове на многодетната майка в обществените мрежи.

 

 г

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР