Вчера сте се спазарили, защото две точки от дневния ред

...
Вчера сте се спазарили, защото две точки от дневния ред
Коментари Харесай

Тома Биков знае нещо повече за клякането, отколкото му се иска да каже

Вчера сте се спазарили, тъй като две точки от дневния ред ги няма. Една от тях е за „ Росенец “. Кой клекна за „ Росенец “?. Това попита депутатът от ГЕРБ Тома Биков от парламентарната естрада.
В отговор съпредседателят на Демократична България Христо Иванов съобщи, че ГЕРБ не са създали нищо за следствието на случая " Росенец ".
 Отново искри в Народното събрание - за Росенец, полицейското принуждение и клякането Отново искри в Народното събрание - за " Росенец ", полицейското принуждение и " клякането "
Парламентарната естрада още веднъж се трансформира в сцена на словесни конфликти сред партиите в него. Първа думата взе водачът на Българска социалистическа партия Корнелия...
" Комисия за " Росенец " и Комисия за насилието ще има ", увери Христо Иванов. А Тома Биков знае освен това за клякането, в сравнение с му се желае да каже, отсече Христо Иванов.
По-рано през днешния ден юрист Николай Хаджигенов, зам.-председател на парламентарната група на " Изправи се! Мутри вън ", заяви, че е внесъл наново за включване в дневния ред на Народно събрание, основаването на комисия, която да проверява полицейското принуждение, упражнено върху протестиращи жители на 10-ти юли и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР