Вчера стана ясно, че апокалипсисът наистина се стовари върху Гърция.

...
Вчера стана ясно, че апокалипсисът наистина се стовари върху Гърция.
Коментари Харесай

Гробовете в Гърция се отвориха заради халата „Евридика”, но ще се стоварили и върху България апокалипсисът, взел десетки жертви?

Вчера стана ясно, че апокалипсисът в действителност се стовари върху Гърция. Гробовете се отвориха, а кръстове, свещи и фотоси на мъртви са носеха на всички места. Разбра се и че халата „ Евридика” помене и Солун. Но огромният въпрос, който мъчи българите е: " Има ли заплаха и за България? ".

„ Евридика” в действителност се приближи рисково покрай нашата граница. Но няма да продължи на север, остава си над Йонийско море - сред Италия и Гърция.

По пътя си циклонът взе човешки жертви и нанесе съществени вреди. След като региона на Атина беше безусловно затрит, преваляванията там към този момент стопираха, само че се придвижиха на север, покрай Солун.

Лошата вест е, че циклонът, подхранван от топлите води на Йонийско море, ще усили своята мощ и ще замязя на тропическа стихия, а това значи, че ветровете ще надвишават 140 км/ч., а преваляванията - тук-там до 300-400 л/кв. м. Дали ветровете и дъждовете ще ударят и Италия, обаче към момента е рано да се предвижда.



Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР