Вчера Sony пусна нова актуализация на софтуера за геймърската конзола

...
Вчера Sony пусна нова актуализация на софтуера за геймърската конзола
Коментари Харесай

Sony пусна актуализация за PlayStation 5: подобрения в DualSense, промени в яркостта на индикатора за захранване и още

Вчера Sony пусна нова актуализация на софтуера за геймърската подпора PlayStation 5. Инсталирането на този пакет ще усъвършенства работата на високоговорителя и микрофона на контролерите DualSense, ще добави реакции към режима Share Screen и ще ви разреши да регулирате яркостта на знака за зареждане на конзолата. Бета версията на актуализацията стана налична за членовете на програмата за тестване предишния месец. Сега Sony стартира общото ѝ разпространяване.

Що се отнася до нововъведенията, преди всичко си заслужава да се спомене прибавянето на спомагателни равнища на силата на звука за високоговорителя на DualSense контролерите.

Освен това микрофонът, вграден в контролера е ъпдейтнат с усъвършенствана функционалност за унищожаване на шума, осъществена благодарение на технология с изкуствен интелект.

Новите емотикони – реакции и инструкции

Функцията Share Screen, която може да се употребява, с цел да наблюдавате геймплея на приятелите си към този момент ви разрешава да оставяте реакции на протичащото се под формата на емотикони и разнообразни инструкции. Потребителят, който излъчва стрийминг, ще може да изключва емотиконите, в случай че те разсейват играта. По-късно този месец Sony ще актуализира мобилното приложение на PlayStation. По този метод потребителите на софтуера за Android и iOS ще могат да употребяват новите функционалности за шерване на екрана.

Настоящата актуализация включва и опцията за понижаване на яркостта на знака за зареждане на PlayStation 5. Потребителите могат да изберат да понижат до междинна степен или да усилят яркостта на индикаторната светлина, само че няма метод да я изключат изцяло.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР