Вчера слушах Кирил Петков, който поставя някакви условия на Борисов

...
Вчера слушах Кирил Петков, който поставя някакви условия на Борисов
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи

Вчера слушах Кирил Петков, който слага някакви условия на Борисов – някакви безумни условия с безумни причини – да вземем за пример, че би трябвало да се пенсионира. Но Атанас Атанасов е малко по-възрастен от Борисов, за какво за него не приказва по този начин? Ако Борисов е на възрастта на татко му, нека Петков не се осмели да каже на Джо Байдън, че е на възрастта на дядо му. Това съобщи пред бТВ Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ Стана ясно, че 15 месеца закъснение на газовите доставки след ръководството на ГЕРБ се дължи на неприятно ръководство на държавното управление на Кирил Петков “, съобщи Атанасова.

Тя сподели карти, доказващи безспорната непоследователност на мантрата на „ Продължаваме промяната “, че ГЕРБ не са създали нищо за 12 година ръководство.

Атанасова разяснява единствения танкер, обезпечен за октомври: „ Кирил Петков обясняваше по какъв начин надали не са обезпечени газовите доставки на България с Ел Ен Джи. Обаче няма обезпечени слот терминали. Онези митични 7 контрактувани танкера на 4 пъти по-ниска цена, се оказаха оферта, за която един-единствен танкер ще има някаква търпима цена. И какво се оказа – няма слот терминали и те ще бъдат „ двуцифрено число в милиони евро “.

„ В последна сметка не стана ясно Кирил Петков и делегацията му когато посещаваха Съединени американски щати, Азербайджан, когато бяха в Солун, какво са договаряли “, означи тя.

„ Ние преди повече от месец предложихме на Политическа партия и Петков дружно да създадем такова законодателство, което да обезпечи 100% диверсификация от „ Газпром “. Да сте чули нещо за това? Така че въпросите не би трябвало да се насочат към ГЕРБ, а към тези, които оставиха страната без газови доставки “, добави Атанасова.

„ Служебният кабинет се бори с хаоса, който остави предходният кабинет, популярност Богу, единствено 7 месеца работещ. Изобщо не търсете тайни теории, че работим в синхрон, каквито неистини популяризира Нинова “, съобщи Атанасова и означи, че няма по какъв начин ГЕРБ да остане настрана от борбата с хаоса, завещан от ръководството на четворната коалиция.

Запитана кой е допустимият вид за идващ министър председател, тя съобщи: „ Не ме питайте за предизборна аритметика. Единствените, които могат да посочат партията-мандатоносител и идващ министър председател, това са българските гласоподаватели “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР