Вчера се проведе среща на Сдружение ЦСКА 1948, на което

...
Вчера се проведе среща на Сдружение ЦСКА 1948, на което
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 прие нови членове и обеща интригуващ материал

Вчера се организира среща на Сдружение " ЦСКА 1948 ", на което бяха признати нови кандидатури за участие. " Червените " оповестяват, че броят на членовете към този момент е над 140 души. Ето какво написаха от ЦСКА 1948 на формалния уебсайт на клуба:
" Скъпи армейци,

Докато има хора, милеещи за ЦСКА, нашият клуб ще пребъде!

На провелата се през вчерашния ден среща участваха над 50 души, попадащи в тази рубрика. Мероприятието, събрало нови и сегашни членове на Сдружение ЦСКА 1948, мина ползотворно, като се разискаха значими въпроси, отнасящи се до бъдещето на обичания ЦСКА.

Основни тематики на събитието бяха провелия се кастинг за школата, опазване правата на Сдружението и развиването на целия клуб при вероятно влизане в групата на майсторите.

Представителите на УС оповестиха, че на друга среща, състояла се преди седмица, са признати промени по устава, целящи да запазят целостта на Сдружението.

Друга болна тематика, засягаща всички правилни армейци, бе умишленото закъснение на процедурите по заплащането на емблемата на ЦСКА. До членовете на организацията доближи любопитна информация, която следва занапред да бъде тествана. В случай че се окаже вярна, ви обещаваме много завладяващ материал, обвързван с марката " ЦСКА ".

Също по този начин, бихме желали да ви осведомяваме, че в границите на идващите два месеца ще се състои и Общо заседание на всички членове на Сдружението.

И ти можеш да станеш част от ръководството на ЦСКА – членският импорт е 50 лв. на година.

Само ЦСКА! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР