Вчера се появи ужасяващо видео, което показва как скиор увисна

...
Вчера се появи ужасяващо видео, което показва как скиор увисна
Коментари Харесай

Ето причината за драмата с турист на лифта „Бъндерица” в Банско ВИДЕО

Вчера се появи ужасяващо видео, което демонстрира по какъв начин скиор увисна от лифта в Банско. На фрагменти, публикувани в интернет, се вижда по какъв начин мъжът съумява да се задържи за лифта, до момента в който хората от станцията съумяват да върнат обратно седалките и да го смъкват.

Това се е случило на лифта „ Бъндерица” в Банско.



„ Радваме се, че нелепият случай приключи сполучливо за екскурзианта. Той се е качил на начална станция на лифта „ Бъндеришка поляна”.

100 метра след качването, му пада едната ска и той взема решение, че би трябвало да откопчае и другата. Тогава подвига защитната преграда, която е на седалката. Това е безусловно неразрешено и в никакъв случай не би трябвало да се прави с изключение на преди слизане.

Откопчал е и другата ска, изплъзва се от седалката и се хваща за стъпенките на седалката”, сподели в утринния блок на Нова телевизия Иван Обрейков - маркетинг-директор на фирмата-концесионер.

„ Разбрахме за случая с помощта на записа. Никой не е предявил някакво недоволство към нас”, сподели още той.

По думите му скиорът е висял по този начин към 2-3 минути.

„ Нашите сътрудници са работили съответно и с помощта на това, случаят се е разминал без потърпевши. Те са върнали лифта на заден ход и екскурзиантът е стъпил на земята”, добави Обрейков.

„ Той е бил е на височина 4-5 метра. Не знаем кое го е предиздвикало да откачи ската. По принцип би трябвало да направи още един кръг, да се върне на начална станция, да смъкна другата ска и да си вземе тази, която му е паднала”, сподели още той.

Повече по тематиката гледайте във видеото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР