Вчера Samsung показа официално новия смартфон от Galaxy A серията

...
Вчера Samsung показа официално новия смартфон от Galaxy A серията
Коментари Харесай

Samsung представи официално Galaxy A8 в България



Вчера Samsung сподели публично новия смарт телефон от Galaxy A серията - A8, правоприемник на A5 2017. Най-очевидната смяна, за която писахме и по-рано, е прекосяването към отношение на страните на екрана 18:9 и съществуването на по този начин наречения Infinity Display в Galaxy A - серията от високия междинен клас на марката. Дизайнът е доста изчистен и усъвършенстван спрямо предходния модел, а доста решения са взаимствани от S серията - S8 и даже идната S9 - с изключение на към този момент упоменатия Infinity Display, премахването на физическия Home бутон и преместването на датчика за пръстови отпечатъци на гърба на телефона под камерата (в S8 серията той беше позициониран до камерата, само че в S9 ще бъде на същото място - под нея).

Самият екран е AMOLED с диагонал 5,6-инча и разграничителна дарба 1080 x 2220 пиксела. 75,6% от предната част на телефона е заета от екрана - индикатор, в който Samsung са водачи и изпреварват даже iPhone X. Сърцето на Galaxy A8 е платформа Exynos 7885 Octa - две ядра 2.2 GHz Cortex-A73 за по-тежки задания и 6 ядра 1.6 GHz Cortex-A53. Графичният чип е Mali-G71. Телефонът има 32/64GB вградена памет и 4GB RAM, като вградената памет може да се разшири чрез SD карта с още 256GB.

Samsung са заложили на двоен сетъп от селфи камери - 16 MP + 8 MP, f/1.9, 1080p, които разрешават на потребителите да вършат много стилни и качествени портрети - с плитък фокус и спомагателни резултати. Основната камера е 16MPx с f/1.7 отвор на блендата. Батерията е 3000mAh, а в допълнение устройството има IP68 отбрана против влага и прахуляк - с потапяне във вода до 1.5 метра за 30 минути. Цветовете, в които се предлага телефонът са черен, сив и златист, а цената без контракт е към 1000 лв..
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР