Вчера разбрах за назначение Ивайло Шотев – баща му ми

...
Вчера разбрах за назначение Ивайло Шотев – баща му ми
Коментари Харесай

ОЧАКВАНО: Бойко възропта срещу назначенията на ПП по линия на ДС

" Вчера разбрах за предопределение Ивайло Шотев – татко му ми е другар, само че беше началник на ДКМС в Министерство на вътрешните работи, когато аз работих в пожарната. Прави усещане – реституция на децата на членове на комунистическата партия. Баща му беше началник на Комсомола в Министерство на вътрешните работи – най-висшите етажи на Държавна сигурност ". Това разкри водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

Вчера на външна комисия не бяхте прави да кажете, че са ме бойкотирали. Външната комисия разпореди да се изследва и да се приказва с уктайнската посланичка. Абсолютно неприемливо е там да влизат публицисти, чакаме външната комисия да ни oтговори, сподели още той.

Що се отнася до арестуваният за опасността против министър Тагарев, той съобщи, че му се вижда много пресилено, много извънредно и е " пренатягане ". Службите би трябвало да ревизират това, сподели още водачът на ГЕРБ.

По мотив концесията на " Лукойл " разяснява, че решението към този момент е взето, а в този момент специалистите, министърът на енергетиката и депутатите експерти по тази тематика да прекратят концесията, спазвайки закона.

  " Голямо геройство демонстрираха и Кирил Петков и Христо Иванов - да рискуваме партиите си, с цел да има постоянен кабинет ", съобщи Борисов.
ТЕМА преди 25 минути 325 преди 17 часа 7379 преди 21 часа 757
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР