Вчера при проведени процесуално-следствени действия в жилище в кв. „Запад“

...
Вчера при проведени процесуално-следствени действия в жилище в кв. „Запад“
Коментари Харесай

Арестуваха мъж и жена с канабис в Кюстендил, и още...

Вчера при извършени процесуално-следствени дейности в жилище в кв. „ Запад “ в Кюстендил криминалисти са разкрили и иззели 6 опаковки с канабис, 2 електронни везни и други материални доказателства. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. Обитателите на жилището – жена на 32 години и мъж на 24 година са арестувани с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил. Образувано е досъдебно произвеждане по случая известен е дежурен прокурор.

Вчера в районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирана кражба на части за отоплителна система от къща в града. Предприети са незабавни издирвателни дейности и чиновниците открили причинителя на действието в кв. „ Изток “, откраднатите движимости са конфискувани от него. По случая е формирано досъдебно произвеждане, 34-годишният причинител е арестуван с полицейска заповед. За случая е известена прокуратурата.

Снощи кюстендилски служители на реда са задържали 21-годишен мъж за владеене на наркотично вещество. При осъществен обиск у него е открита опаковка канабис, типът на опиата е открит с полеви наркотест. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, младият мъж е арестуван с полицейска заповед. Уведомена е прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР