Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос.

...
Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос.
Коментари Харесай

Емил Димитров: Г-н премиер, вие отговаряте за цялата държава, Радев - за жена си

Вчера президентът Радев беше доста обстоен по един обикновен въпрос. Изчетох какво ли не, само че не и позиция. Не чух позиция и по изгонените съветски дипломати. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който косвено отговори на президента по тематиката Алексей Навални. Вчера първо Борисов запита за какво Румен Радев "оглушително " мълчи за задържането на опозиционния съветски водач. От "Дондуков " 2 нямаше съответен отговор, само че за сметка на това имаше рецензия към премиера за положението на демокрацията у нас.

"С нищо не съм го засегнал, че да дава отговор по този начин остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже „ да”, „ не”. Няма да му се карат толкоз, не е ужасно. Ние не сме като тях да наскърбяваме. Просто единствено попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я”, съобщи още през днешния ден министър-председателят.

Днес Бойко Борисов отиде в постройката на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), където с отрасловия министър Емил Димитров и с специалисти разиска обстановката със замърсяването у нас.

"Г-н министър председател, вие отговаряте за цялата страна, той (президентът, бел. ред.) дава отговор за брачната половинка си, няма смисъл ", подмятна пък Димитров по отношение на полемиката с Румен Радев.

"Не, ние не сме като тях да наскърбяваме, приказваме за позицията ", прекъсна го Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР